Kompletní nabídka akčních a výhodných balíčků 3-4+1 Zdarma, zobrazená pouze registrovaným zákazníkům, proto registraci doporučujeme.

KangerTech EVOD Pro elektronická cigareta na baterie 18650

590 Kč 488 Kč bez DPH
Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Vyprodáno Zvolte variantu
Varianta
Můžeme doručit do:
8.4.2024 8.4.2024 8.4.2024 8.4.2024 Zvolte variantu

Detailní informace

Detailní popis produktu

Odpověď Kangertechu na veleúspěšné eGo AIO se jmenuje EVOD PRO. Není to jen kopie elektronické cigarety pro začátečníky od Joyetechu, ale Kanger přichází s řadou vylepšení, která jistě mnozí z vás ocení. Jedná se tak o další zajímavý kousek, který nabízí vše v jednom.

Jednou z největších výhod EVOD PRO je jeho vyměnitelná baterie. Využívá totiž baterii typu 18650 (není součástí balení), kterou můžete navíc kdykoliv vyměnit za plně nabitou. EVOD PRO navíc umí baterii nabít pomocí micro USB portu. Navrch má EVOD také kapacitou tanku, až 2ml vám vydrží na hodně dlouho a nemusíte se tak starat o neustálé plnění. To je navíc díky hornímu systému plnění velmi snadné a rychlé.

EVOD PRO používá žhavící hlavy CLOCC, ty samé naleznete také v CLTANKu, zde v sadě se pak konkrétně nachází hlava s odporem 1,0Ω. EVOD PRO je určen pro klasické potahování stylem pusa-plíce. Tomu odpovídá i menší přívod vzduchu, který tak není příliš vhodný pro přímé potahy do plic.

Jednoduchost, vyměnitelná baterie, vysoká kapacita tanku, to jsou výhody EVOD PRO, který jistě ideálně poslouží novým uživatelům elektronických cigaret a již pokročilým, kteří hledají náhradu za kultovní eVic Easy.

Obsah balení a parametry

1x EVOD PRO
1x CLOCC žhavící hlava 1,0Ω
1x micro USB kabel
Rozměry: 22mm v průměru
Kapacita tanku: 2ml
Baterie: 18650 (20A) – není součástí balení
Nabíjení: micro USB port

Typ použití: DL/MTL (Přímo do plic i Pusa plíce)
Náhradní hlavy: ZDE.

TipPřed prvním použitím žhavící hlavy, doporučujeme hlavu zakápnout liquidem aby nedošlo k přípálení, následně zkompletovat, tank naplnit a ještě 2-5min počkat.

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
Používáme ověření věku Adulto